Bröllopsresa

Har bokat vår bröllopsresa. Vi hade först tänkt att inte åka någonstans direkt efter bröllopet, utan vänta till vår drömresa till Skottland.

Men mina föräldrar ger oss en resa i present, till London. Så dagen efter bröllopet flyger vi, första gången för mig i vuxen ålder och första gången för Peter överhuvudtaget med EasyJet från Landvetter till Gatwick.

Vi ska bo på ett hotell precis vid London Eye i 3 nätter och ha det riktigt gött som nygifta. Längtar så!!

Mina bröllopskängor!

Fick mina skor / kängor idag!! Älskar dom, helt underbara!! Passar så perfekt till klänningen.
Ebay är bäst, helt enkelt!

Tog på mig hela kitet, klänningen, skorna och mitt halsband. Det såg jätte bra ut, är så nöjd.
Längtar så till den 20 november då jag har på mig allt och är sminkad med håret snyggt uppsatt.
Vill NU!!

I helgen var vi i Trollhättan och köpte byxorna till Peter. Ett par mörka, nästan svarta jeans. Med sin snygga röda skjorta, byxorna och svart slipts var han riktigt, riktigt snygg.
Han kommer att vara så läcker på bröllopet.

Nu fattas bara jacka och skor till honom och jacka och underkläder till mig.

Allt flyter på ang. bröllopet trots att Belle kanske har vattenkoppor (ska få det bekräftat av bvc imorgon) och Peter har jätte ont av sin magkatarr som har blåsat upp igen.
Bara jag som är frisk, än så länge iaf...

46 dagar kvar

Hihihihihi! Snart är det dags! I can't wait!

Ebay!

Om det är någon där ute som har missat detta underbara fenomen som heter Ebay tycker jag allt att ni ka klicka dit och ta er en titt.

Jag har alltid vetat vad Ebay är, nog inte många som kan ha missat det helt. Engelska versionen av Tradera och så sjukt mycket bättre. Men jag vågade aldrig köpa något därifrån.

Men när jag läste på någon sida som tipsade om bröllopsklänningarna på Ebay var jag tvungen och ta mig en titt och då jag hittade så vackra, billiga klänningar.

Jag tycker utbudet i Sverige är väldigt dåligt, det finns inte alls många snygga och billiga bröllopsklänningar, inte heller festklänningar för den delen heller.

Sedan dess har jag köpt lite allt möjligt, nu senast halsbandet jag ska ha på bröllopet. Jätte snyggt!

Så gå in på Ebay om ni letar efter bra saker!

RSS 2.0