Nu börjar det närma sig

Om en vecka och en dag så är dagen som jag väntat på så länge äntligen här. Dagen då jag ska få min Peter till min äkta man och bli Fru Jenny Weiler.

Det är pirrigt, även om jag inte riktigt kan fatta det. Det är så stort att det inte går att greppa. Jag kommer bli gift.

Insåg för någon dag sedan att jag kommer få en till familj. En svärmor, svärfar och en svägerska. Jag har väl sett dom som familj i några år nu, men nu blir vi familj på riktigt. Tycker det är helt underbart, för jag gillar ju verkligen min "nya" familj.


Så hur går det med allt bröllopsarbete då? Jo det är faktiskt en del kvar, tyvärr. Pappret som jag skulle ha tillf estprogrammen var slut i affären och det kommer inte in förräns onsdag nästa vecka. Så hela onsdagkväll blir att fixa med det. Rätt mycket, men det ska nog gå bra.

Annars är väl allt under kontroll.

Är så glad för all hjälp och stöd jag får från mina föräldrar. Utan dom hade det inte blivit något bröllop. Tror inte att man kan ha bättre föräldrar än dom.

Sen är jag ytterst tacksam för att jag har valt så kompetenta toastmadamamer. Dom har full koll och det får mig att slappna av. Där är jag varken nervös eller orolig.

Sen så är jag så glad över att vi har fått två helt underbara tjejer att vara servitörer. Peter kusin och hennes bästa kompis. Duktiga tjejer som säkert kommer att göra ett toppen jobb. Känner mig lugn med det också.


Längtar så till lördag, men längtar också väldigt mycket till på söndag när vi ska åka till London. Var på flygplatsen i veckan och växlade lite pengar som Peter hade vunnit på ölköparresan till Tyskland och när vi gick där på flygplatsen blev vi alldeles pirriga. Komemr bli så häftigt och vi kommer vara så rädda. Ska bli så underbart att få göra något sånt här med Peter, för vi har ju varit tillsammans i över sju år och aldrig rest utomlands bara vi två!

Mycket att längta till!!

Min möhippa!

På vår bröllopshemsida har jag skrivit om min möhippa och hålelr på att skriver om Peters. Läs, det var hur häftigt som helst =)

Min möhippa kolla under svensexa/möhippa

RSS 2.0